Δεξίωση από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου στους γιατρούς της ΑΧΕΠΑ [ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ]

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση ακολούθησε μετά την παροχή δωρεάν εξετάσεων υγείας για τους γιατρούς της ΑΧΕΠΑ  που τίμησαν  το πρωί της Κυριακής το Γενικό Νοσοκομείο της Κύμης  όπου πρόσφεραν αφιλοκερδώς, εξετάσεις και  ιατρικές συμβουλές σε δημότες της περιοχής,  κατόπιν  πρόσκλησης  που δέχτηκαν από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου- Κ.Υ Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου.

Κατά την εκδήλωση παρατέθηκε γεύμα το οποίο προσέφερε ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου και ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Θεοδώρου.

«Σήμερα έγινε μόνο μία αρχή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώνης Κουτρουμπίλας εμπνευστής της  σημερινής, πρώτης διοργάνωσης στο νοσοκομείο της  Κύμης όπου εργάζεται  και μέλος των ΑΧΕΠΑ AHJ1. 

Πρωτοστάτης στην άψογη αυτή  διοργάνωση  στάθηκε η κα Αγγελοπούλου Βασιλική Διοικήτρια του Γ. Ν-Κ.Υ Κύμης έχονταςς δίπλα της  τη διοικητική υπάλληλο του νοσοκομείου κα. Αθανασία Χονδρονικόλα και  όλο το προσωπικό του  νοσοκομείου.

Πολύτιμη ήταν η συμβολή του  Διοικητή, Προέδρου του Γ.Ν Χαλκίδας κ. Τζαφέρου Παναγιώτη καθώς και του  κ. Δημήτρη Χονδρού Προέδρου του  Δ.Σ της αδελφότητας AHEPA AHJ1.

Οι επίσημοι διοργανωτές πήραν τον λόγο όπως μπορείτε να δείτε στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν κι εξασφάλισε για εσάς το EviaVima ενώ πολύ σύντομα η  κα Αγγελοπούλου Βασιλική Διοικήτρια του Γ. Ν-Κ.Υ Κύμης θα δώσει αποκλειστικά στους αναγνώστες του Evia Vima περισσότερες πληροφορίες για τον βαθύτερο απολογισμό αυτού του εγχειρήματος πέραν της ικανοποίησης που διακρίναμε εμφανέστατη στα πρόσωπα των ιατρών αλλά και τον ασθενών που εξέτασαν.

 

 

Related

JOIN THE DISCUSSION