Αποδεκτή η πρόταση της Δαριβέρη για δωρεάν άθληση σε παιδιά που έχουν οικονομική αδυναμία

Δεκτή έκανε η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αιδίνη την πρόταση που κατέθεσε η Ιωάννα Δαριβέρη μαζί με τον Πάνο Καραμούζη και την κ. Πετράκη για δωρεάν άθληση των παιδιών που οι οικογένειές τους έχουν οικονομική αδυναμία.

Η δημοτική σύμβουλος για το θέμα αυτό δήλωσε…

Ιωάννα Δαριβέρη-<<Με γνώμονα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους και δεν κάνει διακρίσεις αφού μέσω του αθλητισμού οικοδομείται ο χαρακτήρας και βελτιώνεται η ζωή ενός παιδιού». Τούτων δοθέντων οφείλουμε όλοι να προωθούμε με κάθε τρόπο τον αθλητισμό.

Άλλωστε Αθλητισμός = Πολιτισμός.

«Κατόπιν προτάσεως δικής μου, του κ. Πανος Καραμουζης , και της κ. Πετράκη στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΑΠΠΕΧ (30/10/2019), εισηγηθήκαμε τη δυνατότητα να αθλούνται και τα παιδιά οικογενειών με αντικειμενική οικονομική αδυναμία. Δηλαδή να μην καταβάλλουν δίδακτρα στους αντίστοιχους αθλητικούς συλλόγους – σωματεία του Δήμου μας. Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ στο δεύτερο Δ.Σ (7/10/2019) έκανε αποδεκτή την πρόταση μας, και έτσι αποφασίστηκε, οι αθλητικοί σύλλογοι και τα ποδοσφαιρικά σωματεία όπως και οι σύλλογοι του κολυμβητηρίου στους οποίους ο Δήμος παρέχει Δημοτικά Γυμναστήρια, καθώς και τα Δημοτικά Γήπεδα, και το Δημοτικό Κολυμβητήριο, να παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν σε 5 υποχρεωτικά αθλούμενους που έχουν αντικειμενική αδυναμία καταβολής των διδάκτρων.

Φρονούμε ότι είναι μία αρχή…

Και καλή συνέχεια με τις ίδιες ευαισθησίες…

Ευχαριστούμε τους αθλητικούς συλλόγους , και τα σωματεία του Δήμου μας.»

Related

JOIN THE DISCUSSION