Υποψήφιος στην Αχαΐα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και το πρόγραμμα ανάπτυξης της χώρας παρουσίασε στους εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων της Πάτρας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της παράταξης στην Αχαΐα, λίγες ώρες αφότου ο φρούραρχος της Βουλής θυροκόλλησε το Προεδρικό Διάταγμα για την διάλυσή της.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει τη δυνατότητα από τον εκλογικό νόμο να είναι υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιφέρειες. Οι δυο από αυτές λοιπόν, θα είναι η Αχαΐα και η άλλη εκείνη του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, ενώ μένει να μάθουμε και την τρίτη.

Στην ομιλία του σε συγκέντρωση «παραγωγικών φορέων» στο χώρο της «Achaia Clauss», ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές. Δηλαδή περισσότερους και καλύτερους μισθούς που τονώνουν την κατανάλωση και νέες εισφορές που ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία». Πηγή-/politisonline.com

Related

JOIN THE DISCUSSION