Νόστιμες και υγιεινές προτάσεις για όλη την οικογένεια!

Κοτόπουλο με πορτοκάλι και μέλι: κοτόπουλο μαριναρισμένο για μισή ώρα στο ψυγείο με χυμό πορτοκάλι, μέλι, λιωμένο σκόρδο, ξύσμα πορτοκαλιού, τριμμένο τζίντζερ, αλάτι/πιπέρι. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο (όχι μεγάλη ποσότητα) να κάψει. Βγάλτε τα κομμάτια του κοτόπουλου από τη μαρινάδα, στραγγίξτε τα και βάλτε τα στο τηγάνι να ροδίσουν κι από τις δυο πλευρές. Προσθέστε στο τηγάνι τη μαρινάδα και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα. Πασπαλίστε το κοτόπουλο με καβουρδισμένο σουσάμι. Συνοδέψτε με ρύζι και σαλάτα.

Related

JOIN THE DISCUSSION